Linserna.nu snart i ny version

Det är nu drygt 10 månader sedan startade jag min prisjämförelse-sajt för linser på nätet. Som alltid är det en otålig väntan innan besökarna börjar trilla in. Hittills är jag dock mycket nöjd med resultatet, även om det fortfarande en bra bit kvar till målet…

I och med att Linserna.nu har ett schysst besökarantal känner jag att det är dags att bygga en ny version. Jag är nämligen av uppfattningen att en sajt ska förtjäna sina positioner och leva upp till besökarens förväntningar.

Förutom nya funktioner och förbättrad användarvänlighet ska det bland annat tillkomma en nyhetssektion för linser. På begäran av besökarna kommer det även dyka upp fler bilder, främst i avdelningen för färgade linser. Det kommer bli mycket jobb, men med den tuffa konkurrens som råder gäller det att kämpa och ligga i…Ett svar till “Linserna.nu snart i ny version”

  1. Jontz skriver:

    Otroligt bra upplägg och snygg design. Du har lyckats bra.
    Önskar att jag hade ork att lägga ner så mycket omsorg på alla mina sajter…

    Följer härmed din intressanta blog. :)

Lämna en kommentar