Snygga WordPress-teman på svenska


 
Jag gillar verkligen Elegant Themes. De håller en helt annan klass än vilket gratis WordPress-tema som helst. Nick skapar WordPress-teman som är grafiskt snygga, samtidigt som de är stilrena, enkla och eleganta. Fri tillgång till dessa teman kostar $19.95 per år, vilket är riktigt billigt med tanke på att det släpps ett par nya teman varje månad.

Det finns dock en sak som irriterat mig – samtliga teman var på engelska, men mina sajter är på svenska. Lyckligtvis var de flesta Elegant Themes översättningsbara via .po och .mo-filer. Det var därför bara att bita i det sura äpplet och sätta igång med översättningen av 25 WordPress-teman…

Ladda ner mina svenska språkfiler för Elegant Themes här!

OBS! Ovanstående fil innehåller endast mina svenska språkfiler för Elegant Themes. För att ladda ner dessa WP-teman måste du bli medlem på Elegant Themes webbplats.7 svar till “Snygga WordPress-teman på svenska”

 1. Jens Törnell skriver:

  Men om du kör MO / PO räcker det väl med att kopiera filen och använder till alla teman sen?

 2. Kim Lemon skriver:

  Nej, tyvärr inte. Samtliga teman har unika textsträngar och det krävdes därför en översättning för var och ett av dem. T.ex. har temat eVid speciella texter just för videoklipp.

 3. Lars Virdeby skriver:

  Hej Kim,

  du verkar vara vara expert på WordPress och mallarna från Elegant Themes. Jag har blivit medlem och laddat hem temat ephoto men har problem med att få bilder att synas plus lite annat. Har du några tips eller bra länkar där jag kan söka vidare. Tack på förhand för svar. Mvh // Larsa

 4. Kim Lemon skriver:

  Jag är tyvärr ingen expert på Elegant Themes, men de har ett bra support forum på sajten som säkert kan hjälpa dig. Lycka till!

 5. Ordell skriver:

  Har du någon översättning, eller på G med temat ”simplepress”? Vore kanon isf! :)

 6. Tobias skriver:

  Hej,

  Grymt glad jag blev när jag såg att någon hade gjort svenska språkfiler. Jag har själv försökt att få till det, men jag får det inte att funka.
  Hade du tänkt göra översättningar av ”Nova” temat med?

 7. Leif skriver:

  Hejsan!
  Jag undrar hur man aktiverar den svenska språkfilen.

Lämna en kommentar